Horváth A. Ügyvédi Iroda 1137 Budapest, Pozsonyi út 48. 
 

Dr. Horváth Attila, ügyvéd

A Horváth A. Ügyvédi Iroda alapítója.
 
1970-ben született Budapesten, 1996. óta ügyvéd.
 
Szakmai pályafutása során, 1993 - 1996 között ügyvédjelöltként dolgozott, majd 1996 - 2002 között partner ügyvéd volt a Budapesti 13. Számú Ügyvédi Irodánál-, míg 2002. évben megalapította a Horváth A. Ügyvédi Irodát.
 
Külföldi gyakorlatait Berlinben, Bukarestben, Dublinban és Madridban szerezte.
 
Fő szakterületei az általános kereskedelmi- és társasági jog, a befektetési jog, a csődjog, az ingatlanjog és a társadalmi szervezetekkel kapcsolatos jogi kérdések.
 
Tárgyalási szinten beszél angol, spanyol és román nyelven.
 
Kapcsolat: drhorvath@horvathlaw.com
Dr. Nahari Diána

1977-ben született, 2007. óta ügyvéd. A Horváth A. Ügyvédi Irodával együttműködésben dolgozó Nahari Ügyvédi Iroda alapítója. Szakmai angol nyelvű ismeretekkel rendelkezik. Két évet töltött az Egyesült Királyságban.
 
Szakterületek: általános kereskedelmi- és társasági jog, ingatlanjog, társadalmi szervezetek, államigazgatási eljárások. Az ingatlan-beruházásokra, cégek/cégcsoportok képviseletére szakosodott, 2003. év óta dolgozik folyamatosan ingatlanfejlesztő cégcsoporttal.
 
Kapcsolat: drnahari@horvathlaw.com
Dr. Petrovics Péter, ügyvéd

Fő szakterületei: büntetőjog, ingatlanjog, társasági jog, kártérítési jog.

Büntetőügyekben elsősorban az alábbi kategóriákban vállalja a védelem ellátását:
  • gazdasági és vagyon elleni bűncselekmények
  • közlekedési bűncselekmények (ide értve az ittasan vagy bódult állapotban elkövetett baleseteket is)
  • kábítószerrel visszaélés bűncselekménye.

A büntetőeljárás során a nyomozati és a bírósági szakban, valamint, szükség esetén perújítási, illetve felülvizsgálati eljárásban is vállalja a képviseletet.

Rendszeresen lát el védelmet, és jelentős sikereket ért el a személyi szabadságukban korlátozott, előzetes letartóztatásban vagy házi őrizetben lévő terheltek vonatkozásában, jellemzően komoly tárgyi súlyú ügyekben.

Kártérítési ügyekben, biztosítási ügyekben elsősorban személyi sérüléssel (maradandó fogyatékossággal, illetve halállal) járó közúti balesetek sértettjeinek, hozzátartozóinak látja el képviseletét, a hozzásegítve a sértetteket vagyoni és nem vagyoni káruk megtérüléséhez.

Az ingatlanjog területén vállalja adásvételi szerződések, illetve az ingatlanokkal kapcsolatos egyéb szerződések elkészítését, földhivatali ügyintézést, általános tanácsadást.

Társasági jog, cégjog kapcsán komoly gyakorlattal rendelkezik társaságok alapításával, módosításával, megszüntetésével, az ehhez szükséges okiratok elkészítésével, cégbírósági ügyintézéssel. Átalánydíjas megbízás alapján vállalja gazdasági társaságok állandó jogi képviseletét.
 
Kapcsolat: drpetrovics@horvathlaw.com

Dr. Tormási Zsuzsa, ügyvéd

2007. nyarán szerzett diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán. A 2006/2007 tanévben az Universidad Pública de Navarra egyetem hallgatója volt Spanyolországban, ahol többek között kereskedelmi joggal és munkajoggal foglalkozott, továbbá a Pamplonai Bíróság által szervezett gyakorlaton vett részt. 2010 ben elvégezte a Pécsi Tudományegyetem posztgraduális, infokommunikációs szakjogász képzését.
2008. tavaszán csatlakozott a Horváth A. Ügyvédi Irodához mint ügyvédjelölt. Főbb szakterületei az ingatlanjog, társasági jog, munkajog, kártérítési jog és peres képviselet. Folyékonyan beszél angolul és spanyolul.
 
Kapcsolat: drtormasi@horvathlaw.com
Kisbán Balázs, gyakornok

2004-ben csatlakozott az ügyvédi irodához. A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának végzős hallgatója.
Tevékenységei közé tartozik:
  • gazdasági társaságok alapításával, módosításával, eladásával, végelszámolásával kapcsolatos szerződések és okiratok elkészítése;
  • elektronikus cégeljárás;
  • ingatlanok adásvételével és bérletével kapcsolatos szerződések szerkesztése, az ingatlanszerzéshez szükséges engedélyek beszerzése;
  • társadalmi szervezetek alapítása, az alapításhoz szükséges okiratok és belső szabályzatok elkészítése.

Angolul beszél.
 
Kapcsolat: kisban@horvathlaw.com