Horváth A. Ügyvédi Iroda 1137 Budapest, Pozsonyi út 48. 
 
  
Irodánk – megalakulása óta – széleskörű, átfogó jogi szolgáltatásokat nyújt ügyfelei részére. Az iroda profilja döntően a kereskedelmi és polgári jog területét fogja át, fedi le, ideértve a peres képviseletet is (polgári, munkaügyi és választott bíróság előtt is). Ezen túlmenően büntetőeljárásban is ellátjuk ügyfeleink képviseletét, döntően gazdasági és közlekedési ügyekben.

Meggyőződésünk, hogy ügyfeleink mint az üzleti élet szereplői nem csak a hatályos jogszabályi rendelkezésekről való tájékoztatást igénylik, hanem rugalmas és kereskedelmi szemléletű jogi tanácsadást is. Célunk, hogy következetes, magas színvonalú jogi szolgáltatásokat nyújtsunk, és kreatívan oldjuk meg ügyfeleink ügyeit. Megnövekedett praxisunk, illetőleg hosszú távú, állandó megbízásaink részben annak köszönhetőek, hogy praktikus, gyors, megbízható és költséghatékony megoldásokat igyekszünk nyújtani ügyfeleink problémáira.
Szerteágazó tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanjog valamennyi területén. Megbízásaink során egyaránt képviselünk magyar és külföldi ügyfeleket, eseti illetve állandó jelleggel, kisebb tranzakcióktól a jelentős méretű ingatlanberuházásokig; továbbá hosszú távú megbízásokkal rendelkezünk számos üzletágban, így például az ingatlanszektorban, szállításban, technológiai iparban, élelmiszeriparban, biztosítási szektorban, reklámiparban érdekelt ügyfeleknél.

Az iroda által követett filozófia szerint a jogi szolgáltatás során mindvégig egyensúlyban kell tartani a tanácsadás költségeit a megbízó által megvalósítani kívánt gazdasági-jogi céllal, így ügyfeleinknek magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk, versenyképes áron.